VilaJuga

Jugàvem. Juguem. Jugarem

Diumenge la botiga la Panxamama de Vilafranca del Penedès estarà a les VilaJuga on muntarà un espai amb les seves joguines per tal que els infants que s'acostin a les VilaJuga puguin conèixer les seves joguines i jugar allà en família!

Des de nadons fins a més grans podreu trobar allà un espai...

Continua llegint...

Sabem que venir a les VilaJuga pot arribar a ser molt cansat, per la quantitat de jocs que es poden arribar a gaudir durant el dia.

Així que oferim l'oportunitat de poder dormir a l'Alberg de Vilafranca, que justament està al costat mateix del Pavelló Firal.

Si no voleu perdre ni un minut...

Continua llegint...

Heu jugat mai al joc de taula ¡Pingüinos! ?

Si ho heu fet ja sabeu que és un bon joc, fàcil de jugar i divertit. Dels que no fas només una partida. Un gran joc per a tota la família, ja que està recomenat a partir de 8 anys.

I si no ho heu fet, esteu de sort per 2 motius. El primer es que...

Continua llegint...

Demiurgos Gamifications & Training ens porten a les VilaJuga un taller d'allò més interessant.

Durant gairebé dues hores construiràs la visió del pare/mare cap el fill i del fill cap el pare/mare. A través de la metodologia LEGO® SERIOUS PLAY® pares i fills d'una mateixa familia descobriran...

Continua llegint...

Robotix Escolar pretén despertar el interès de la ciència i la tecnologia en els alumnes a través d’una solució educativa on construeixen, programen i posen en marxa robots en un entorn altament motivador i divertit, treballant en equip.

Continua llegint...