A les VilaJuga s'hi ve a jugar, però imagina't que descobreixes a la Ludoteca un joc que t'apassiona, que t'encanta, que et marevella. No pateixis! A les VilaJuga disposem de dues botigues de jocs de taula:

Una és dels nostres amics de Homolúdicus Sabadell.

HomoLudicus Sabadell és la tercera franquícia de la coneguda editorial espanyola HomoLudicus. Com a tal, disposen de tots els jocs de taula d'aquesta editorial i, a més a més, de totes les novetats i reedicions d'altres editorials nacionals i internacionals com: Devir, Asmodee, Edge, GenX, Days of Wonder, Queen Games, Haba, Djeco, Hurricane, Kosmos i Fantasy Flight. La seva filosofia i manera de treballar els impulsa a explicar i recomanar els jocs de taula més enllà de l'oci i entreteniment, intentant apropar aquest ampli i interessant món a les famílies, amics, escoles i jugaires en general.

L'altra és dels nostres companys de Ziggurat Jocs .

Ziggurat Jocs és una botiga situada a Castelldefels on pots trobar tot un món de jocs i puzles per a tota la família. Son especialistes en jocs infantils així com en jocs estratègics o de simulació històrica, tot i que tenen un estoc molt variat que no oblida cap àrea important: jocs de lògica, educatius, familiars, d'importació, col·laboratius ... La seva intenció és arribar a convertir-se en el punt de referència del joc al Baix Llobregat, comarca amb una gran afició.

Així doncs, si estàs buscant un bon joc de taula fes-los una visita, segur que en tenen algun que t'agradarà!

Next Post Previous Post