VilaJuga

Jugàvem. Juguem. Jugarem

Jugar és molt divertit, a nosaltres ens encanta. Diríem que jugar és fantàstic ja que ens ho passem bé pel sol fet de moure’ns, imaginar, pensar, compartir, riure. Però imagina que a més, per jugar, poguessis aconseguir magnífics premis. Com et quedes? Doncs sí, sí. El Passaport Juganer és una carti...

Continue reading...

Diumenge la botiga la Panxamama de Vilafranca del Penedès estarà a les VilaJuga on muntarà un espai amb les seves joguines per tal que els infants que s'acostin a les VilaJuga puguin conèixer les seves joguines i jugar allà en família!

Des de nadons fins a més grans podreu trobar allà un espai p...

Continue reading...

Sabem que venir a les VilaJuga pot arribar a ser molt cansat, per la quantitat de jocs que es poden arribar a gaudir durant el dia.

Així que oferim l'oportunitat de poder dormir a l'Alberg de Vilafranca, que justament està al costat mateix del Pavelló Firal.

Si no voleu perdre ni un minut...

Continue reading...

UNIT, joc de construcció, arriba a les VilaJuga!

Servei estació a cedit a les VilaJuga uns quants UNITS per tal que tothom qui vulgui hi pugui jugar i construir allò que més els vingui de gust durant tot el cap de setmana!

UNIT és un joc de construcció de cartró format per peces tallades en mic...

Continue reading...

Durant les VilaJuga disposarem d'un trenet de cinc polzades gràcies a l'Asocició d'Amics del Tren de L'Alt Penedès. Els més petits de la casa, acompanyats dels seus pares, s'ho passaràn d'allò més bé fent un viatget sobre del tren de les VilaJuga. El podreu trobar a l'espai Mou-te! Veniu a moure el...

Continue reading...