VilaJuga

Jugàvem. Juguem. Jugarem

A les VilaJuga volem que els més petits s'ho passin d'allò més bé i que els pares gaudeixin participant en el joc.

Joguines de fusta, la botiga del Centre Vila, ens portarà un raconet on els petits faran de grans. Gaudiran amb el seu material càlid de fusta, mentre imaginen i juguen amb els s...

Continue reading...

Ja fa temps que es va anunciar, corrien rumors i, finalment, ha arribat el dia.

El dia que veu la llum la web de les VilaJuga, les jornades que seguiran l'estela de les Juguem! i portaran a Vilafranca del Penedès un munt d'activitats, tallers, rialles, bon ambient i, sobretot, jocs.

Estigueu ate...

Continue reading...

UNIT, joc de construcció, arriba a les VilaJuga!

Servei estació a cedit a les VilaJuga uns quants UNITS per tal que tothom qui vulgui hi pugui jugar i construir allò que més els vingui de gust durant tot el cap de setmana!

UNIT és un joc de construcció de cartró format per peces tallades en mic...

Continue reading...

Aquest any a les VilaJuga, durant tot el dissabte, tindrem un espai pels petits on Ticumiku ens oferirà una zona perquè els infants gaudeixin i experimentin a través de les seves taules de llum.

Ticumku ens proposarà interactuar amb altres nens i nenes a través de la imaginació i la creativita...

Continue reading...

A l'espai explora comptarem amb una zona pels més petits de la mà de Tell Fusta. Ells ens portaran a les VilaJuga joguines pensades per la primera infància. Hem creat una zona adaptada tant pels nadons com pels pares i mares on pugueu gaudir amb els més petitons tot jugant amb les joguines de Te...

Continue reading...