VilaJuga

Jugàvem. Juguem. Jugarem

A les VilaJuga ens agrada la idea d'acostar els autors als jugadors, de fer que els visitants coneguin les cares de la gent que està redera d'un joc, ja sigui perquè ha aconseguit editar-lo o perquè directament l'ha creat.

Ja vam parlar de la zona on hi haurà prototips.

I avui parlem d'editorial...

Continue reading...

Ja fa temps que es va anunciar, corrien rumors i, finalment, ha arribat el dia.

El dia que veu la llum la web de les VilaJuga, les jornades que seguiran l'estela de les Juguem! i portaran a Vilafranca del Penedès un munt d'activitats, tallers, rialles, bon ambient i, sobretot, jocs.

Estigueu ate...

Continue reading...

El procés de crear un joc de taula no és quelcom senzill. I ho sabem.

És per això que a les VilaJuga volem oferir un espai on creadors puguin mostrar els seus jocs, encara per editar, al públic en general.

Potser el joc està en una fase molt inicial i es necessita provar mecàniques. O per co...

Continue reading...

Ara que ve el fred què millor que una bona manteta mentre juguem als nostres jocs preferits veritat?

I si la manteta ens la fem nosaltres? És més, i si juguem a fer-nos una manteta? I si juguem a Patchwork?! De la mà de Maldito Games arriba a les VilaJuga el torneig de Patchwork!

Patchwork é...

Continue reading...

Magic: The Gathering és un joc de cartes col·leccionables dissenyat per Richard Garfield i comercialitzat per Wizards of the Coast des del 1993. Va ser el primer joc d'aquest gènere, i des de llavors sempre ha estat el més popular, actualment hi juguen sis milions de jugadors arreu del món, distribu...

Continue reading...