VilaJuga

Jugàvem. Juguem. Jugarem

Double Project és una petita-GRAN botiga on hi trobaràs un munt de productes, els més molons de tots!

A més de col·laborar amb les VilaJuga com a botiga també ho fa en els sortejos de les jornades. Ens ha donat un tou de material de la seva botiga (figuretes, samarretes, peluixos, il·lust...

Continue reading...

Dissabte 21 d'octubre, de 18 a 20h, podreu maquillar-vos terroríficament de forma gratuïta. Dues maquilladores professionals pintaran la cara a tots aquells que us atreviu, perquè espanteu als més agossarats i agossarades. Maquillatges de por i Halloween per a totes les edats!

Què millor per ambie...

Continue reading...

LASERTAG

Aquest any a les VilaJuga tindrem per segon any consecutiu un espai per jugar Lasertag de la mà de "Drift Green Kart"!!

El Lasertag és un joc per equips on has de batre a l'equip rival, es juga amb pistoles però tranquils que no disposen de cap tipus de munició, tot va per frequencies WI-FI, quan...

Continue reading...

DIVUS

Aquest cap de setmana tindrem diferents sortejos de productes gurmet de la mà de Divus Gourmet, estigueu atents a les notícies que anirem anunciant durant el cap de setmana per saber que fer per aconseguir-los!

http://www.divusgourmet.es/

Continue reading...

Estem molt contents d'anunciar-vos que Jounou, el Concessionari Oficial Opel a Vilafranca del Penedès i a Sant Pere de Ribes-Vilanova col·labora amb nosaltres perquè us poguem oferir la millor experiència aquest cap de setmana.

Jounou disposa dels professionals més qualificats amb una àmplia ex...

Continue reading...