La Panxamama de Vilafranca del Penedès estarà a les VilaJuga on muntarà un espai amb les seves joguines per tal que els infants que s'acostin a les VilaJuga puguin conèixer les seves joguines i jugar allà en família!

Des de nadons fins a més grans podreu trobar allà un espai per provar els diferents materials que ens portarà la Montse al Pavelló firal! Durant tota la jornada disposaran d'una extensa quantitat de material de la casa gironina Grapat, especialitzada en pedagogia Waldorf, per a que els nostres petits i petites puguin crear els seus MINIMONS, tot jugant lliurement amb joguines naturals creades manualment amb fustes no tractades i tints vegetals.

Una experiència que promet ser encisadora!

Com diu ella al blog de la Panxamama:

Són joguines amb ànima! Pels nostres fills és molt més enriquidor tenir a les seves mans una joguina que els repta a imaginar les mil possibilitats de joc, que a la vegada educa el bon gust al ser una joguina estèticament bonica i que pel material amb el que està creat t'apropa a la natura i precisament per això et relaxa i t'aporta calidesa.

Així doncs, no dubteu a baixar a conèixer-les el diumenge a les VilaJuga! Foto: La Panxamama

Next Post Previous Post