VilaJuga

Jugàvem. Juguem. Jugarem

Kids&Us Vilafranca també serà present enguany a les Vilajuga, per a fer-nos divertir aprenent anglès. I és que no només trobareu el seu stand a les Vilajuga, sinó que el dissabte a les 17:30 ens faran una representació d'una història fantàstica, A World Of Magic.

A la protagonista d’aquesta his...

Continue reading...

VilaJuga, dissabte 13 al migdia: Jugar jugar i més jugar. Mires quina hora és i ja són bastant més de les dues de la tarda. Et ronquen els budells -rau rau- i vols menjar algo calentó. A on anem? Per aquí al Pavelló Firal i per la zona esportiva -a part del servei de barra- no hi ha massa cosa -rau...

Continue reading...

Devir col·labora amb les VilaJuga d'enguany donant-nos jocs ben divertits i entretinguts. La loduteca ja fa anys que compta amb títols d'aquesta editorial tan populars com "Catan" o "Carcassone", ambdós amb múltiples expansions. La veritat és que aquestes dues publicacions de Devir tenen un gran...

Continue reading...

T'agraden els jocs on-line? T'agrada sentir l'emoció de jugar contra algú des d'una pantalla? Doncs no et preocupis! Aquest any, una nova associació de La Universitat Politècnica de Vilanova i la Geltrú, EPSEVG gaming s'encarreguen que això sigui possible.

Organitzant diferents torneigs de jocs de...

Continue reading...

Aquest any a les VilaJuga ens acompanyarà la Botiga d'Objectes Frikis: El Senyor Miyagi - Vilafranca del Penedès.
A més a més de trobar-los al Carrer Ferrers nº 32 de Vilafranca també els trobareu a les VilaJuga, el dissabte dia 13 i diumenge dia 14 d'octubre.
A què esperes? Vine a fer el fr
...

Continue reading...