VilaJuga

Jugàvem. Juguem. Jugarem

Aquest any comptem amb la donació d'alguns jocs per part de Vídeo Oca, els quals us podran tocar si aconseguiu completar el Passaport Juganer de les VilaJuga. Què és el passaport juganer? Us podeu llegir un post anterior on ho explica: http://vilajuga.org/blog/arriba-el-passaport-juganer-
Víd...

Continue reading...

Molts de vosaltres segur que coneixeu els creadors de tot el tinglado de les VilaJuga: l'Oriol Tutusaus i l'Adrià Càmara. Ara ja són ex-membres de l'organització però tot i així sempre estan ajudant amb el que faci falta!
Aquest parell de bojos dels jocs de taula, no en tenien prou en organitzar
...

Continue reading...

Zacatrus! són molts jocs, Tots els que es puguin. Encara que hagin de solcar els set mars i lluitar amb pirates bornis ells aconseguir per tu el joc que vulguis!
Encara t'ho hem de posar més fàcil? Tenen un munt de videotutorials on t'expliquen com jugar a cada joc de taula :D
Dona un cop d
...

Continue reading...

Com ja sabeu Double Project és una súper mega botiga que flipes! On hi pots trobar un munt de productes sensacionals! Com ara il·lustracions brillants, figuretes, samarretes, peluxios, tasses...
Malauradament aquest any no podrem comptar amb Double Project com a botiga durant les VilaJuga...
...

Continue reading...

Adopta el paper d'un dels quatre viatgers i comença una intrèpida aventura pel desert. Gira els segells, obra portes, lluita per aconseguir la vara, l'aliança, les joies... i descobreix els secrets ocults que s'amaguen entre les seves dunes!
Enfronta't al Falsejador, alia't amb els Sentinelles,
...

Continue reading...