VilaJuga

Jugàvem. Juguem. Jugarem

Kids&Us Vilafranca també serà present enguany a les Vilajuga, per a fer-nos divertir aprenent anglès. I és que no només trobareu el seu stand a les Vilajuga, sinó que el dissabte a les 17:30 ens faran una representació d'una història fantàstica, A World Of Magic.

A la protagonista d’aquesta his...

Continue reading...

Jumbo Diset és una empresa d'orígens catalans, actualment afincada en tot europa i que té entre els seus jocs més destacats el Party & Co. o el Trivial pursuit.

Aquesta any, col·laboren amb les VilaJuga amb la nova línia de jocs STRATEGY GAMES. Demana provar-los en la nostra ludoteca!

Continue reading...

Estem molt contents d'anunciar-vos que Jounou, el Concessionari Oficial Opel a Vilafranca del Penedès i a Sant Pere de Ribes-Vilanova col·labora amb nosaltres perquè us poguem oferir la millor experiència aquest cap de setmana.

Jounou disposa dels professionals més qualificats amb una àmplia ex...

Continue reading...

A les VilaJuga volem que els més petits s'ho passin d'allò més bé i que els pares gaudeixin participant en el joc.

Joguines de fusta, la botiga del Centre Vila, ens portarà, un any més, un raconet on els petits faran de grans. Gaudiran amb el seu material càlid de fusta, mentre imaginen i jug...

Continue reading...

HABA és una editorial de jocs de taula que es basa en un principi ben simple: els nens són el més important que tenim.
No és una tasca única pels pares propocionar-los valors fonamentals, educar-los com a persones autònomes, creatives i imaginatives.
Els jocs d'HABA es diferencien de la r
...

Continue reading...