A les VilaJuga ens agrada el rol. I molt.

I si a més tens narradors de la talla de Creacions enigmàtiques, i A.L. El Refugi, passa a ser rol de qualitat. Rol en majúscules.

Per a aquells aficionats als jocs de rol o per a aquells que ho vulguin provar hi haurà partides durant totes les jornades. Tant per a nous jugadors, aquells que no han jugat mai o molt poc, com per a aquells que porten tota la vida jugant. Comptarem amb molts directors de moltes associacions i tot un seguit de directors que no pertaynen a cap associació i fins i tot algun creador que ve a fer partides del seu joc per donar-lo a conèixer. Amb temàtiques per a tots els gustos: misteri, acció, futurista, històric, bèl·lic, zombi, investigació, fantasia medieval, etc.

Tenint la col·laboració de Nosolorol, el ventall de partides es torna inmens.

Veniu a l'estand de Jocs de Rol on us informarem i intentarem satisfer les vostres preferències i la voluntat de jugar una partida de rol. Si voleu fer una partida i necessiteu jugadors o si voleu jugar una partida,veniu i intentarem ajudar-vos a aconseguir-la.

Recordem que les partides de rol tenen una duració mínima (amb alguna excepció) d'unes 3-4 hores i algunes es duran a terme durant tot el dia i en moltes no es pot participar una vegada començades o molt avançades.

Prepareu els vostres daus i l'eina més important per jugar a rol: la vostra imaginació. Un joc cooperatiu en equip on no guanya ningú, tothom utilitza les habilitats del seu personatge per a aconseguir l'objetciu de la partida. Ells seran l'eina que decidirà si aconseguiu o no allò que el vostre personatge intenti per ajudar a la resta de jugadors per ressoldre la partida!!

Next Post Previous Post