Aquest any, com cada any, els companys de Vine i Acota't seran a les VilaJuga amb els seus jocs de simulació, estratègia i amb els wargames. Faran demostracions i us ensenyaran com es juguen a aquests jocs apassionants. Una de les activitats que portaran és la següent:

Agafa els comandaments d’un bombarder alemany o bé d’un caça de qualsevol dels dos bàndols I viu una experiència lúdica global sobre la batalla d’Anglaterra, sobre un tauler de 4x1 mts. Com a alemany, enquadra’t dins d’un grup de bombardeig, intentant arribar a Londres i assoleix els nombrosos objectius que hi trobaràs a la ruta, estacions de radar, aeròdroms, convois sobre el Canal, etc. o bé dóna cobertura amb el teu caça als grups de bombardeig. Com a britànic, et posaràs als comandaments d’un Spitfire o d’un Hurricane, per mirar de defensar el territori. La detecció per radar i les observacions de la Home Guard, aniran donant informació sobre la posició dels grups de bombardeig a fi d’anar al seu encontre per interceptar-los, despegant d’un dels aeròdroms presents al tauler.

Pots incorporar-te a la partida des de l’inici a les 11 h o en qualsevol moment fins a la seva finalització, a les 18 h, on es veurà qui ha estat el bàndol guanyador del Adlertag, el dia de l’Àliga. Una experiència lúdica basada en Wings of Glory WWII.

TOTES LES ACTIVITATS DE LES VILAJUGA: HORARI

Next Post Previous Post