A les VilaJuga ens agrada descobrir nous jocs de taula. I quina millor manera que fer-ho durant el procés de creació?

Un cop més, tindrem una Zona d'Autors on els visitants podran participar en el procés de creació del joc, parlant amb els mateixos creadors i possiblement aportant experiència com a provadors de mecàniques més o menys llimades. Els autors, per la seva banda, podran provar els canvis fets, obtenir sensacions de joc i millorar les seves creacions gràcies als visitants.

I és que crear un joc no és només la idea. Es necessita moltes proves. I a les jornades hi ha possibilitat de fer-ne moltes.

Com cada any, la zona d'autors està organitzada per Ludo Catalunya. Ludo és una associació espanyola de creadors de jocs de taula fundada amb el principal objectiu de compartir coneixements i experiències per a l'impuls i reconeixement d'autors, dissenyadors gràfics, il·lustradors i traductors en l'àmbit lúdic.

Entenen el joc de taula com una obra cultural on ha de ser condició essencial el respecte per tots aquells que han contribuït a la seva creació, acreditant la seva feina com a norma de bona conducta com passa en altres disciplines artístiques.

Actualment compten amb més de dos-cents socis i organitzem trobades regulars per provar prototips en diverses ciutats espanyoles, participen a les fires, jornades i esdeveniments més rellevants del sector i son un referent informatiu, artístic i tècnic en totes les disciplines relacionades amb la creació de jocs de taula.

De veritat us ho perdreu?

HORARI DE TOTES LES ACTIVITATS DE LES VILAJUGA: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1toNy2vLqJuGltSbYULwcgzgeBkdcHYiEhAQewAEqJrw/edit#gid=0

Next Post Previous Post