VilaJuga

Jugàvem. Juguem. Jugarem

Jugar no només és cosa de nens. Pels més grans, els Cellers de Can Suriol del Castell de Grabuac ens tenen preparada una sorpreseta. Durant la tarda del diumenge organitzaran un joc, però del que ens agrada al Penedès, de vins. La veritat és que no sabem molt bé com ho faran però sabem que hi...

Continua llegint...

El cap de setmana de les VilaJuga podreu gaudir del menú que ens ofereix el Bar hídric, un menú de preu especial per als nostres visitants, tindreu informació del lloc dintre les VilaJuga, gaudiu i bon profit!

Continua llegint...

Una de les novetats de les VilaJuga d'enguany és la participació de Derraping Vilanova.

Si no coneixeu què és el drifting, o derraping, us podem dir que és una modalitat de conducció que, en aquest cas, es fa amb minikarts elèctrics.

Una activitat adreçada als més petits i que alguns adult...

Continua llegint...

Durant les VilaJuga provareu molts jocs, coneixereu gent, us ho passareu realment bé. Això ho sabem. Però també sabem que, per alguns, l'horari de les jornades no és prou ampli i es necessiten més hores de joc.

Així que oferim l'oportunitat de poder seguir jugant, i dormir qui vulgui, a l'Alber...

Continua llegint...

Magic: The Gathering és un joc de cartes col·leccionables dissenyat per Richard Garfield i comercialitzat per Wizards of the Coast des del 1993. Va ser el primer joc d'aquest gènere, i des de llavors sempre ha estat el més popular, actualment hi juguen sis milions de jugadors arreu del món, dis...

Continua llegint...