Magic: The Gathering és un joc de cartes col·leccionables dissenyat per Richard Garfield i comercialitzat per Wizards of the Coast des del 1993. Va ser el primer joc d'aquest gènere, i des de llavors sempre ha estat el més popular, actualment hi juguen sis milions de jugadors arreu del món, distribuïts en més de setanta països. En aquesta nova edició, Ixalan, un món sencer espera ser descobert. Les ruïnes antigues de l'apogeu de l'imperi del sol ara es poden trobar, cobertes i enterrades, a les profunditats de la selva. Les cales amagades contenen tresors pirates que han estat olidats fa molt de temps. Els exploradors valents de tots els quatre pobles, vampirs conquistadors, pirates humans, tritons, i l'imperi del sol, esperen descobrir la ciutat daurada d'Ixalan.

El torneig serà en format draft, això vol dir que a diferència dels formats habituals, el draft et permetrà construir una baralla amb cartes noves en el mateix moment del torneig. Per començar, cada jugador obre un sobre i tria una única carta (sense ensenyar als altres la que ha escollit!). A continuació, passa la resta de les cartes al jugador a la seva esquerra, així cada jugador tria una carta del sobre que acaba de rebre, abans de passar les cartes restants al següent. Aquest procés continua fins que totes les cartes dels sobres hagin estat triades. Després es procedeix a l'obertura d'un segon sobre, però aquesta vegada es passa a la dreta. Un cop esgotades totes aquestes cartes, es repeteix el procés amb un tercer sobre, passant-lo altre cop cap a l’esquera.

El torneig haurà de tenir una participació de 16 jugadors. Els preus d’inscripció seran populars, és a dir, més barats que el preu habitual. Els guanyadors tindran premi en material de Magic the Gathering. El torneig tindrà llocs durant tot el dissabte. Les inscripcions es realitzaran tan bon punt com obrim portes. Estigueu atents!

Next Post Previous Post